Categorii

Newsletter

Caută

Ulei de Cocos 200 ml, Solaris

Ulei de Cocos 200 ml, Solaris

Uleiul de cocos este un adevarat elixir cosmetic, fiind un produs natural cu utilizari multiple.

Hidrateaza si mentine elasticitatea pielii, restructureaza parul degradat si ii confera un aspect sanatos, trateaza matreata si caderea parului, in cazul in care acestea au ca si cauze infectii fungice, este ideal ca demachiant pentru ochi si buze, este minunat ca si ulei pentru bebelusi.

Detalii


27,90 lei

Disponibilitate: In stoc la furnizor


Anuntama cand este disponibil

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 2 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 2 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 1,00 lei.


18 alte produse din aceeaşi categorie:

ULEI DE COCOS, 200 ml - SOLARIS
Obtinut prin presare la rece.
Daca este pastrat la temperaturi de pana in 25 grade Celsius acesta se va prezenta in stare solida, peste aceasta temperatura el se prezinta in stare lichida.

Uleiul de cocos - proprietati cosmetice:
Uleiul de cocos, cu al sau miros dulce si delicios, este un produs natural ideal pentru tratamente cosmetice.
Are un continut bogat de vitamina E, fiind ideal pentru hidratarea si protectia pielii si parului.
Poate fi utilizat si pentru masajul bebelusilor, in locul uleiului de masaj obisnuit dupa baie, care de altfel contine in proportie de 99% ulei mineral - adica derivat purificat din petrol.
Uleiul de cocos este bogat in antioxidanti, mentine elasticitatea pielii, combate radicalii liberi si oxidarea celulara.
Hidrateaza parul, il face matasos si stralucitor.
Acidul lauric prezent in componenta uleiul de cocos are efect antibacterian, fiind important impotriva caderii parului si matretii.


Utilizeaza uleiul de cocos pe post de:
* Balsam de buze
* Ulei pentru intensificarea bronzului si ulei hidratant restructurant dupa plaja
* Ulei de masaj dupa dus - pentru o piele extrem de catifelata si stralucitoare
* Ulei de masaj pentru bebelusi
* Balsam pentru unghii cu cuticule
* Demachiant pentru ochi si buze
* Masca de par - pentru parul cret, parul uscat, degradat si lipsit de stralucire, matreata - utilizat nediluat pe par sau in combinatie cu alte uleiuri si ingrediente vegetale
* Balsam de par - utilizat pe parul proaspat spalat, cateva picaturi pe varfuri - in special pentru varfuri degradate si parul cret.


Uleiul de cocos - Beneficii pentru sanatate:
Sursa: www.sfatulmedicului.ro
 Calitati antifungice - gratie aciziilor grasi cu lant mediu existenti in compozitia sa, uleiul de cocos are proprietati antifungice puternice. In urma cercetarilor s-a demonstrat ca acest tip de ulei poate distruge peste 50 de ciuperci de candida.

- Protectie cardiovasculara - vitaminele continute de uleiul de cocos sunt importante pentru sanatatea cardiovasculara. Specialistii confirma ca uleiul de cocos reduce nivelul colesterolului total, a colesterolului rau, trigliceridelor si lipoproteinelor - toti acesti makeri fiind considerati factori de risc pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare.

- Accelerarea arderii grasimilor - cercetatorii au constatat ca uleiul de nuca de cocos poate avea un rol important in pierderea in greutate. Ca urmare a modului in care sunt absorbite grasimile cu lant mediu acestea sunt mai usor de ars decat alte tipuri de grasimi. Astfel se intensifica procesul arderii grasimilor in ficat si va rezulta o cantitate mai mare de energie. Acest lucru poate contribui la pierderea in greutate.

- Detoxifiere - rezultatul efectului antifungic ar putea fi distrugerea unor specii de fungi din organism. In acest caz, o serie de toxine se pot acumula in sange rezultand inflamatii, iritatii, eruptii cutanate, dureri de cap, indigestie. Acestea sunt simptome comune ale unei reactii de detoxifiere a organismului numit si raspuns Herxheimer. Medicii sugereaza ca in cazul in care apar aceste manifestari sa se scada doza initiala de ulei de cocos, iar apoi acesta sa fie reintrodus treptat.

- Mentinerea sanatatii glandei tiroide - uleiul de cocos poate sustine sanatatea glandei tiroide gratie combinatiei unice de proprietati nutritive si prinfaptul ca acesta ajunge direct la ficat fara a fi nevoie de implicarea hormonilor sau enezimelor in procesul digestiei.

- Rol antiimbatranire - uleiul de nuca de cocos ajuta la incetinirea efectelor imbatranirilor intrucat este bogat in antioxidanti

- Reduce grasimea abdominala - in urma unor studii s-a confirmat ca la femeile care au consumat zilnic 2 linguri de ulei de cocos grasimea absominala a scazut dupa 12 saptamani.

- Consolidarea rezistentei osoase - ca urmare a compozitie sale, uleiul de cocos ajuta la o mai buna absorbtie a calciului, vitaminei D dar si a altor minerale esentiale pentru organism.

Atentionari
Cel mai important este sa ca uleiul de cocos pe care urmeaza sa-l alegeti sa fie presat la rece, nu hidrogenat. Nu este indicat ca uleiul de cocos sa se consume in cantitati mari de catre persoanele care sufera de boli cardiovasculare, de diabet zhaarat sau de cele care sufera de obezitate.

Chiar daca uleiul de cocos este sigur pentru consumul femeilor insarcinate si celor care alapteaza, se va evita introducerea in mod excesiv in dieta acestora.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Urmariti-ne pe facebook

Caută