Reduceri!

Ulei esential de Smirna (Myrrh) -15 ml- DoTerra

515,00 lei

Ulei esential de Smirna (Myrrh) -15 ml- DoTerra

Folosita din cele mai vechi timpuri, in ritualurile religioase si impreuna cu tamaia si nardul in purificarea si armonizarea energiilor in temple sau pentru parfumarea somptuoaselor palate orientale, smirna este si astazi extrem de folosita atat in scopuri terapeutice, in cosmetica si parfumerie, cat si in practicile de meditatie si elevare spirituala, pentru echilibrare psiho- emotionala si stimulare mentala.
Hrănește legătură sufletească cu propria mamă și cu Mama Natură. Susține vindecarea relației cu mama, ajutand sufletul să simtă iubirea și prezența ocrotitoare a mamei.

Toate produsele doTerra sunt Certificate in USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

 

 

Stoc epuizat

Descriere

Ulei esential de Smirna (Myrrh) -15 ml- DoTerra

Dacă Tămâia este considerată „regina uleiurilor”, atunci Mirul cu siguranță își are locul său la curtea regală. Utilizarea Mirului în îmbunătățirea aspectului pielii îl transformă într-un ingredient central în produse de îngrijire a pielii precum Amestecul pentru frumuseţe dōTERRA Salubelle™. Folosit de-a lungul timpului în practicile de meditație și îmbălsămare, mirul continuă să fie un ulei prețios și important în orice colecție de uleiuri esențiale.

BENEFICII 

– suport pentru sanatatea gingivala: aplica direct pe gingie

– mentinerea unui aspect tanar al pielii: aplica diluat pe zonele dorite

– suport pentru sanatatea tiroidei: aplica diluat in zona gatului si pe talpi

– sprijin pentru o digestie sanatoasa: aplica diluat pe abdomen, ia intern in capsula vegetala sau adauga 1-2 picaturi in ¼ ceasca de apa cu putin sirop de agave sau miere

– sprijin pentru o piele sanatoasa: aplica diluat pe zona dorita

– suport pentru protectie impotriva amenintarilor sezoniere si de mediu: ia intern in capsula vegetala sau aplica pe talpi

– sprijin pentru cai respiratorii clare si curate: aplica diluat pe piept si difuzeaza

– meditatie: difuzeaza pentru a crea o stare de calm si centrare

– ameliorarea starilor ocazionale de tristete si ingrijorare: aplica diluat pe punctele de puls sau difuzeaza

– imbunatatirea starii de spirit: difuzeaza sau aplica topic diluat in zona plexului solar

– suport pentru sanatate bucala: adauga 1-2 picaturi pe pasta de dinti pentru beneficii suplimentare de curatare

Descriere aromatică – Picant, iz de fum, ierbaceu, lemnos, uscat

Metodă de extragere – Distilare cu aburi

Partea plantei – Rășină

Constituenți principali – Furanoeudesma 1, 3-dienă, curzerenă

Folosita din cele mai vechi timpuri, in ritualurile religioase si impreuna cu tamaia si nardul in purificarea si armonizarea energiilor in temple sau pentru parfumarea somptuoaselor palate orientale, smirna este si astazi extrem de folosita atat in scopuri terapeutice, in cosmetica si parfumerie, cat si in practicile de meditatie si elevare spirituala, pentru echilibrare psiho- emotionala si stimulare mentala.
*  hrănește legătură sufletească cu propria mamă și cu Mama Natură.
* susține vindecarea relației cu mama,ajutand sufletul să simtă iubirea și prezența ocrotitoare a mamei.
* ajuta pe cei care îl folosesc sa se simtă în siguranță,la fel cum o face căldura dragostei de mamă.
* ii ajuta pe cei care și-au pierdut încrederea ,atunci când au simțit în copilărie că legătura cu mama “s-a rupt”,sa pună bazele unei relații sănătoase cu Mama Natură și cu mama biologică ,sa se simtă din nou protejați.
* Emoții negative: legătură întreruptă cu mama biologica,neglijat,nesigur
* Proprietăți pozitive: siguranță,relații sănătoase,stima de sine crescută,legătură buna cu mama biologică,hrănit,iubit,ancorat.

Recomandări de utilizare:
Uz aromatic: inhalat direct din sticluță,difuzat sau câteva picături în palme,frecați palmele și inhalati.
Uz topic: 1-3 picături diluate corespunzător și aplicate peste zona plex solar(abdomenul superior) și pe tălpi
Uz intern: 1-2 picături sub limbă sau in capsula vegetala.

Poate fi utilizat in:
*îngrijirea generală a pielii cu probleme
*îngrijirea tenului matur, îmbătrânit
*îngrijirea tenului acneic,
*susține refacerea cicatrizărilor dificile ,a pielii crăpate,a eczemelor..
*produse de îngrijire pentru bărbați, aftershave
*echilibrează starea emoțională
*folosit in difuzor in meditații pentru starea de calm.
*susține sistemul digestiv,endocrin,imunitar

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Disclaimer

*rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Toate produsele doTerra sunt Certificate in USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

 

 

Informații suplimentare

Caracterictici

Uleiuri

Cantitate

Producator

DoTerra

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esential de Smirna (Myrrh) -15 ml- DoTerra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *